A Szövetfutár Webáruház oldalán cookie-kat használunk a magasabb színvonalú működés érdekében. Bővebben információt itt talál. Rendben!
Termékek Menü

Szállítási információk

A szállításról

Szállítási idők:
- a beltéri termékeket (bútorszövet, műbőr) termékeket 1-5 munkanapon belül postázzuk
- a kültéri termékeket általában 2-6 munkanapon belül postázzuk

Átutalásos fizetés esetén a termékeket az összeg beérkezését követő kézbesítési napon tudjuk feladni.

Személyes átvétel (Bp. VII. Dohány u. 67.)
A termékek személyes átvételére is van lehetőség budapesti mintaboltunkban. Ez természetesen ingyenes. A megrendelt termékek egy-két napon belül beérkeznek a mintaboltba, melyről emailes értesítést küldünk.

Szállítási módok:
- házhozszállítás GLS futárszolgálattal
- GLS csomagpontba történő szállítás

Szállítási díjak:
A szállítási költség:
0-29999 Ft-os kosárértékig: 1990 Ft

A szállítás 30 000 Ft-os rendelés felett ingyenes!


Kézbesítési napok:


A csütörtök 11:00 után és hétfő 11:00 előtt beérkező megrendeléseket hétfő délután adjuk át a futárszolgálatnak, ezek kézbesítése általában másnap, azaz kedden történik.
A hétfő 11:00 és csütörtök 11:00 között beérkező megrendeléseket csütörtök délután adjuk át a futárszolgálatnak, a kézbesítés pedig pénteken várható.

Kettő kísérlet
A futárszolgálat 2 alkalommal kísérli meg a kézbesítést, így akkor sincs baj, ha az első kézbesítési napon esetleg nem tartózkodik a szállítási címen.

Készlethiány
Ha valamilyen oknál fogva a választott termék nincs raktáron, úgy kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és tájékoztatják a termék várható beérkezéséről, vagy helyettesítő terméket javasolnak.